Ο Μοράτι πούλησε την Ίντερ σε Ινδονήσιο μεγιστάνα
Σε νέα χέρια πέρασε η ιδιοκτησία της Ιντερ. Συγκεκριμένα μετά από 58 χρόνια, που ο ιταλικός σύλλογος ήταν στην ιδιοκτησία της οικογένειας Μοράτι, ο Ερικ Τοχίρ είναι το νέο αφεντικό των «νερατζούρι».
Σε νέα χέρια πέρασε η ιδιοκτησία της Ιντερ. Συγκεκριμένα μετά από 58 χρόνια, που ο ιταλικός σύλλογος ήταν στην ιδιοκτησία της οικογένειας Μοράτι, ο Ερικ Τοχίρ είναι το νέο αφεντικό των «νερατζούρι».
Οπως ανακοίνωσε ο διάσημος ιταλικός σύλλογος, ο Μάσιμο Μοράτι παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του στον 43χρονο Ινδονήσιο μεγιστάνα, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος Ασιάτης ιδιοκτήτης ομάδας της Serie A και αναμένεται να πάρει στα χέρια του το 70% του συλλόγου.
«Όλα έχουν τελειώσει, οι υπογραφές έχουν μπει και αναμένονται οι ανακοινώσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι συζητήσεις κράτησαν πολύ καιρό, αλλά όλα φαίνεται πως τακτοποιήθηκαν», δήλωσε ο Μοράτι, η οικογένεια του οποίου έχει τα ηνία της ομάδας από το 1955. «Είμαι ανακουφισμένος γιατί η ομάδα περνά σε ανθρώπους που είναι αξιόλογοι. Εγώ θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα», πρόσθεσε ο Μοράτι, που αποχωρεί από την προεδρία μετά από 18 χρόνια.
Ο Τοχίρ έχει μετοχές στους Φιλαδέλφεια 76ερς στο ΝΒΑ, αλλά και στην DC United, που αγωνίζεται στο MLS.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]

