Πέθανε ο γάλλος σκηνοθέτης Πατρίς Σερό
Ο διακεκριμένος γάλλος σκηνοθέτης Πατρίς Σερό άφησε την τελευταία πνοή του τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Ήταν 69 ετών. Γνωστός στην Ελλάδα από ταινίες όπως η «Σαρκική εξάρτηση», η «Υπόσχεση» και «Ο αδελφός μου», ο Σερό είχε επίσης παρουσιάσει σημαντικές παραστάσεις στη χώρα μας.
Ο διακεκριμένος γάλλος σκηνοθέτης Πατρίς Σερό άφησε την τελευταία πνοή του τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στο Παρίσι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Liberation. Ήταν 69 ετών.
Γνωστός στην Ελλάδα από ταινίες όπως η «Σαρκική εξάρτηση», η «Υπόσχεση» και «Ο αδελφός μου», ο Σερό είχε επίσης παρουσιάσει σημαντικές παραστάσεις στη χώρα μας όπως τα απoσπάσματα από τους «Αδελφούς Καραμαζόφ» του Φ.Ντοστογιέφσκι το 2008 στο θέατρο Ολυμπία, το «Υπόγειο», επίσης του Ντοστογέφσκι (2005) αλλά και το «Μαυσωλείο των εραστών», ένα έργο για τη νόσο του AIDS του συγγραφέα και κριτικού της εφημερίδας «Le Monde» Ερβέ Γκιμπέρ (2006).
Ο Πατρίς Σερό ταλαιπωρούνταν επί χρόνια από τον καρκίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη
- Μισθοί δύο «ταχυτήτων» στην Ελλάδα – Το βαθύ χάσμα των μισθολογικών αποκλίσεων
- Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων – Ανοιχτά τα Μάλγαρα από τους αγρότες
- Κρεμονέζε – Νάπολι 0-2: Σπουδαίο διπλό με «ντοπιέτα» του Χόιλουντ
- Με τι καιρό θα αλλάξουμε χρόνο – Τι λένε οι προβλέψεις για τα έντονα φαινόμενα
- «Ξαναπέθανε» ο Sin Boy; – Η ανάρτηση με το «1990 – 2025» που προκάλεσε σάλο στα social media




