Παίρνεις ένα εισιτήριο, βλέπεις… δύο αγώνες της Εθνικής
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους δύο εναπομείναντες αγώνες της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (με τη Σλοβακία 11/10, 21:45 και το Λιχτενστάιν 15/10, 20:00) πληρώνοντας μόνο ένα εισιτήριο, δίνει η ΕΠΟ στους ελληνες φιλάθλους.
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους δύο εναπομείναντες αγώνες της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πληρώνοντας μόνο ένα εισιτήριο, δίνει η ΕΠΟ στους ελληνες φιλάθλους.
Η ΕΠΟ αποφάσισε ότι το φίλαθλο κοινό μπορεί με ένα και μόνο εισιτήριο να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις με τη Σλοβακία (11/10, 21:45) και το Λιχτενστάιν (15/10, 20:00), που θα διεξαχθούν αμφότερες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», υπό την προϋπόθεση ότι θα αγοράσει το εισιτήριό του μέσω της on-line διαδικασίας πώλησης, η οποία ξεκίνησε από χθες (23/9) και επιλέγοντας την προσφορά του πακέτου δύο αγώνων.
Η διαδικασία on-line πώλησης εισιτηρίων (10, 15 και 20 ευρώ) θα ολοκληρωθεί, για τον αγώνα με τη Σλοβακία την Τετάρτη 9/10 (ως τις 23:00) και για τη συνάντηση με το Λιχτενστάιν την Κυριακή 13/10 (ως τις 23:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αργεντινή: Εξορύξεις σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές παγετώνων προωθεί η κυβέρνηση Μιλέι – Θύελλα αντιδράσεων
- Euroleague: Ποιος από τους δύο θα ήθελε περισσότερα playoffs «αιωνίων»; (vids)
- «Artemis II»: Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της NASA
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»

