Kάκωση ο Μασάντο, μένει εκτός δυο εβδομάδες
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος δεν υπέστη ρήξη χιαστών αλλά κάκωση στο δεξί γόνατο, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή. Έτσι, ο Ισπανός μέσος των Ερυθρολεύκων θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες, δηλαδή θα χάσει τα ματς με Φωκικό, Πανιώνιο, Άντερλεχτ και Βέροια.
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος δεν υπέστη ρήξη χιαστών αλλά κάκωση στο δεξί γόνατο, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή.
Έτσι, ο Ισπανός μέσος των Ερυθρολεύκων θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες, δηλαδή θα χάσει τα ματς με Φωκικό, Πανιώνιο, Άντερλεχτ και Βέροια.
Στον Ολυμπιακό πάντως ηρέμησαν που ο Μασάντο δεν χρίζει χειρουργικής επέμβασης, αφού η αρχική πρόβλεψη έκανε λόγο για ρήξη χιαστών που συνήθως μεταφράζεται σε εξάμηνη απουσία.
Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον Φωκικό στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο.
Όσοι αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν έπαιξαν πολύ γυμνάστηκαν κανονικά. Ατομικό έκανε ο Σαλίνο και θεραπεία και ατομικό οι Μπονγκ και Φουστέρ. Το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπάγερ Λεβερκούζεν: Οριστικά χωρίς Φλέκεν και Τέλα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Στις φλόγες τυλίχθηκε εμπορικό κέντρο στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 6 νεκροί
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Πέλκας, Τάισον και Γιακουμάκης για το 3-0 – Δείτε τα γκολ (vid)
- Η γιούχα στο Άνφιλντ, η σύγχυση του Σλοτ και το μήνυμα του Τζέραρντ

