Μην ζητάς συγγνώμη, λέει ο Κάμερον στον αθλητή που του έκανε «κερατάκια»
Τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον αθλητή του ράγκμπι που του έκανε «κερατάκια» στη διάρκεια φωτογραφίας έβαλε ο ίδιος ο Ντέιβιντ Κάμερον, στέλνοντας Tweet στον άτακτο αθλητή: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Ήξερα ότι ήταν αστείο».
Τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον αθλητή του ράγκμπι που του έκανε «κερατάκια» στη διάρκεια φωτογραφίας έβαλε ο ίδιος ο Ντέιβιντ Κάμερον, στέλνοντας Tweet στον άτακτο αθλητή: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Ήξερα ότι ήταν αστείο».
Ο άτακτος αθλητής του ράγκμπι είναι ο 22χρονος Μάνου Τουιλάγκι, μέλος των Lions, της ομάδας βρετανών και ιρλανδών αθλητών που πρόσφατα θριάμβευσαν επί της Αυστραλίας.
Ο θρίαμβος τούς εξασφάλισε, μεταξύ άλλων, και μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Νο10 της Ντάουνιγκ Στριτ, όπου παραδοσιακά βγαίνει και η φωτογραφία.
Η φάρσα του 22χρονου Τουιλάγκι δεν πέρασε απαρατήρητη σε σημείο που ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.
«Ζητώ συγγνώμη που χάλασα τη φωτογράφιση των Λιονταριών. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Ευχαριστούμε τον πρωθυπουργό» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φανταστικός Τζολάκης κρατάει ανέπαφη την εστία του (vid)
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τις νίκες που πέτυχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βαρκελώνη: 15 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό τρένου – Συγκρούστηκε με τοίχο
- Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις εγκαταλείφθηκαν από τις ΗΠΑ
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι φούσκα» – Ο προφήτης Εντ Ζίτρον και η κατάρρευση της μεγάλης απάτης του 21ου αιώνα
- Κρήτη: Έβαλε μέχρι και αγγελία για να βρει δουλειά – Συγκλονίζει η ιστορία της 87χρονης που ζει σε αυτοκίνητο






