Ίδρωσε αλλά στο τέλος πανηγύρισε ο Πανθρακικός
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανθρακικός, που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή. Ο Τζάνης στο 13΄ και ο Ιγκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν για τους νικητές, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Θεοδωρίδης στο 32΄.
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανθρακικός, που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή. Ο Τζάνης στο 13΄ και ο Ιγκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν για τους νικητές, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Θεοδωρίδης στο 32΄.
Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, η ομάδα του Ακη Μάντζιου έφτασε δίκαια στη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 13΄ μετά από συνδυασμό Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Τζάνη και “εκτελεστή” τον τελευταίο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν την πρώτη τους “επίσκεψη” στην περιοχή του Κουτσόπουλο, με τον βετεράνο Γιώργο Θεοδωρίδη στο 32΄. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Βραζιλιάνος Ίγκορ με κεφαλιά έγραψε το 2-1.
Ισως στη χειρότερη εμφάνισή του από τότε που ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Κομοτηνή.
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Τζάνης, Ίγκορ, Κάσες – Μπακάκης, Καμαρά, Ιωάννου, Μελισσάς
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος (45΄λ.τρ. Σερεμέτ), Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες (84΄ Ζεκίνια), Τζάνης (66΄ Χρήστου), Ιγκορ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν (77΄ Μύγας), Ζούνιορ (67΄ Καλογέρης), Ιωάννου (57΄ Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Προελαύνει για το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
- One in Ten Struggle With Focus, Greek Survey Finds
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας
- Παίζει τα… ρέστα της η Εθνική Γυναικών κόντρα στην Αυστρία
- Χάρι, ο δυστυχισμένος πρίγκιπας – «Τα βρήκε σκούρα με τη Μέγκαν, παγίδα το Megxit»
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά


