Νέος τετράποδος ένοικος στον Λευκό Οίκο
Δεύτερο κατοικίδιο απέκτησε η οικογένεια Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για σκύλο της ίδιας ράτσας με αυτόν που έχουν ήδη οι κόρες του αμερικανού προέδρου και θα ακούει στο όνομα Σάνι. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο.
Δεύτερο κατοικίδιο απέκτησε η οικογένεια Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για σκύλο της ίδιας ράτσας με αυτόν που έχουν ήδη οι κόρες του αμερικανού προέδρου και θα ακούει στο όνομα Σάνι.
Η είδηση για την απόκτηση δεύτερου σκυλιού ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο. Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι η Σάνι γεννήθηκε στο Μίσιγκαν τον Ιούνιο του 2012 και έγινε μέλος της προεδρικής οικογένειας χθες, Δευτέρα.
Το πρώτο σκυλί της οικογένειας Ομπάμα ακούει στο όνομα Μπο. «Η Σάνι είνια η τέλεια μικρή αδερφή του Μπο, γεμάτη ενέργεια και τρυφερότητα, και η πρώτη οικογένεια διάλεξε αυτό το όνομα ακριβώς επειδή ταιριάζει στην χαρούμενη προσωπικότητά της» λέει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
«Πιστεύουμε ότι η Σάνι θα ακολουθήσει τα βήματα του Μπο και θα κάνει παρέα στον πρόεδρο στο οβάλ γραφείο, θα πηγαίνει για βόλτες με την οικογένεια μετά το δείπνο στις 6.30 το απόγευμα, και πότε πότε θα πηδάει στην αγκαλιά της πρώτης κυρίας!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Πλζεν
- «Όχι» της Κομισιόν σε νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τις αμβλώσεις
- Γερμανία: Δικαστική απόφαση απαγορεύει προς το παρόν την ταξινόμηση της AfD ως επιβεβαιωμένα ακροδεξιάς
- Γιατί πήγε «περίπατο» το πλάνο της Τότεναμ για Ποτσετίνο
- Αυτή είναι η παιδίατρος του νοσοκομείου Ζακύνθου που τέθηκε σε αναστολή – Νέα καταγγελία από γονείς βρέφους
- Ο γηραιότερος άνθρωπος εν ζωή ήταν 50 ετών όταν η Βραζιλία κατακτούσε το πρώτο της Μουντιάλ! – Πόσο είναι σήμερα



