Aσφάλισαν παγάκια για iPad, αλλά το σχέδιο… έλιωσε
Δύο νεαροί σκέφτηκαν έναν τρόπο να βγάλουν χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία. Υποτίθεται ότι θα έστελναν ταχυδρομικώς ένα δέμα με iPads, το οποίο θα ασφάλιζαν για 4.000 δολάρια. Το δέμα θα χανόταν και στη συνέχεια θα διεκδικούσαν τα χρήματα από την ασφαλιστική. Και για να μην χάσουν αληθινά iPads γέμισαν το δέμα με κολώνες πάγου. Όλα πήγαιναν -ας πούμε- καλά, μέχρι που ο πάγος έλιωσε.
Δύο νεαροί σκέφτηκαν έναν τρόπο να βγάλουν χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία. Υποτίθεται ότι θα έστελναν ταχυδρομικώς ένα δέμα με iPads, το οποίο θα ασφάλιζαν για 4.000 δολάρια.
Το δέμα θα χανόταν και στη συνέχεια θα διεκδικούσαν τα χρήματα από την ασφαλιστική.
Και για να μην χάσουν αληθινά iPad, τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν είχαν, γέμισαν το δέμα με κολώνες πάγου.
Πήγαν στο ταχυδρομείο της πρωτεύουσας της Νέας Ζηλανδίας για να βάλουν το σχέδιο σε εφαρμογή. Στην παρατήρηση της υπαλλήλου ότι το δέμα είναι κάπως… νωπό, ο ένας από τους δύο είπε ότι έξω έβρεχε.
Οι υπάλληλοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά αποφάσισαν να στείλουν το δέμα στον προορισμό του.
Λίγες μέρες αργότερα, οι δύο νεαροί έστειλαν στην ασφαλιστική εταιρεία την απόδειξη του ταχυδρομείου για να εισπράξουν την ασφάλεια, αφού -υποτίθεται- ότι το δέμα με τα iPad χάθηκε.
Χρήματα δεν έλαβαν, αντίθετα συνελήφθησαν για απάτη και καταδικάστηκαν σε 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας


