Με το κινητό στο χέρι την ώρα του σεξ το 20% των νέων Αμερικανών
Νέα αμερικανική δημοσκόπηση γύρω από τις συνήθειες των κατόχων smartphones, έδειξε ότι περίπου το 20% των χρηστών smartphones ηλικίας 18-34 ετών χρησιμοποιεί τη συσκευή κατά τη διάρκεια του… σεξ!
Το 12% πάλι, δήλωσε ότι κάποια στιγμή έχει χρησιμοποιήσει το κινητό του στο ντους. Περισσότερο από το 1/3 των εθελοντών ανέφερε ότι τσέκαρε διαρκώς το κινητό ενόσω βρισκόταν στο σινεμά, ενώ περίπου το 19% έριχνε κλεφτές ματιές στα εισερχόμενα μηνύματα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενόσω παρευρισκόταν σε κάποια θρησκευτική τελετή. Ακόμη, το 32% δήλωσε ότι ήταν κολλημένο στη συσκευή του κατά τη διάρκεια κάποιας σχολικής εκδήλωσης.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών Harris Interactive και χρηματοδοτήθηκε από την εταιρεία τεχνολογίας Jumio.
ΒήμαScience
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 202 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Κρήτης και της Γαύδου
- Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί διακοπών για το πρώτο σας ταξίδι με το έτερον ήμισυ
- Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα – Το επενδυτικό ταμείο του Ντόναλντ Τραμπ είναι «μείον» και απόν
- «Χάσαμε τη Θεία Στοπ»: Ξεκινά η καλοκαιρινή περιοδεία
- Σκληροί ποινικοί έκαναν τις φυλακές Κορυδαλλού… μπαρ – Αλκοόλ, τσιγάρα και τραπ στη διαπασών
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μήνυμα για την οικογένεια του πριν γεννηθεί η κόρη του



