«Τριάρα» πρόκρισης η Ανόρθωση, προβάδισμα η Ομόνοια
Σαφές προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ανόρθωση που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Γκέλφε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League. Η κυπριακή ομάδα προηγήθηκε των Σουηδών στο 12' με πέναλτι του Γκαρσία, στο 32' ο Κολαούτι έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 84'. Η Ομόνοια πήρε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση αφού απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Άστρα Γκιόργκιου στη Ρουμανία, με τον Ζοάο Πάουλο να απαντά στο 66' στο γκολ του Τεμπό από το 8'.
Και πώς να χάσει την πρόκριση; Η Ανόρθωση επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 της Γκέφλε, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League και πάει να παίξει τον επαναληπτικό… χαλαρή!
Η κυπριακή ομάδα προηγήθηκε των Σουηδών στο 12′ με πέναλτι του Γκαρσία, στο 32′ ο Κολαούτι έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 84′.
Η Ομόνοια πήρε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση αφού απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Άστρα Γκιόργκιου στη Ρουμανία, με τον Ζοάο Πάουλο να απαντά στο 66′ στο γκολ του Τεμπό από το 8′.
Αναλυτικά, τα ως τώρα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες του β’ προκριματικού γύρου στο Europa League:
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.