Διαρρήκτες καλούν την αστυνομία εν ώρα… δράσης
Ένας άνδρας στο Φρέσνο της Καλιφόρνια κάλεσε κατά λάθος την αστυνομία, την ώρα που ο ίδιος και ένας συνεργάτης τους επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην τοποθεσία που βρίσκονταν οι δύο ληστές, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν.
Ένας άνδρας στο Φρέσνο της Καλιφόρνια κάλεσε κατά λάθος την αστυνομία, την ώρα που ο ίδιος και ένας συνεργάτης τους επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο.
Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην τοποθεσία που βρίσκονταν οι δύο ληστές, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν.
Οι 20χρονοι Νέιθαν Τεκλεμάριαμ και Κάρσον Ράινχαρτ αντιμετωπίζουν κατηγορίες διάρρηξης, κατοχής κλεμμένων αντικειμένων και συνωμοσίας, σύμφωνα με το Fox News.
Όταν ο ένας από τους δύο ληστές κάλεσε την αστυνομία, ο άνθρωπος που απάντησε στην κλήση άκουσε φωνές στο βάθος και περίμενε να δει εάν κάποιος χρειαζόταν βοήθεια. Σύντομα κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για κάποιο θύμα, αλλά για δύο άνδρες που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο.
Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δύο άνδρες και τους ακολούθησε. Οι δύο άνδρες ακούγονται να αναρωτιούνται για ποιο λόγο τους ακολουθεί η αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λεσόρ: «Θα ήθελα να είχα επιστρέψει στη δράση πριν από δύο μήνες»
- Βίντεο από ισραηλινά πλήγματα σε υποδομές του ιρανικού ναυτικού στην Κασπία Θάλασσα
- Κατάρ: Θα χρειασθούν χρόνια για την αποκατάσταση των ζημιών στη μεγαλύτερη εγκατάσταση παραγωγής LNG στον κόσμο
- Κατολισθήσεις στη Σαντορίνη: Κλειστός ο δρόμος προς το λιμάνι του Αθηνιού
- Έχει η τεχνητή νοημοσύνη συνείδηση; Γκουρού της ΑΙ προειδοποιεί για τη μεγάλη παγίδα
- Ο Λεν Ντέιτον ήταν «ο πιο αγράμματος συγγραφέας που υπήρξε ποτέ»








