Θησαυρός αποδείχθηκε ένα κινέζικο μπολ που αγοράστηκε για 3 δολάρια
Δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της μία οικογένεια στη Νέα Υόρκη, η οποία το 2007 αγόρασε σε υπαίθρια αγορά ένα κινέζικο κεραμικό μπολ έναντι μόλις τριών δολαρίων. Το κινέζικο σκεύος αποδείχθηκε πως ήταν σπάνιο κομμάτι, ηλικίας 1.000 ετών, και πωλήθηκε σε δημοπρασία του Sotheby's για 2,2 εκατ. δολάρια.
Δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της μία οικογένεια στη Νέα Υόρκη, η οποία το 2007 αγόρασε σε υπαίθρια αγορά ένα κινέζικο κεραμικό μπολ έναντι μόλις τριών δολαρίων.
Το κινεζικό σκεύος αποδείχθηκε πως ήταν σπάνιο κομμάτι, ηλικίας 1.000 ετών, και πωλήθηκε σε δημοπρασία του Sotheby’s για 2,2 εκατ. δολάρια.
Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε είναι το γεγονός ότι η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στις 300.000 δολάρια.
Σύμφωνα με ειδικούς, το λευκό μπολ ανήκει στη δυναστεία των Σονγκ (960–1279).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προχωράει η δημιουργία του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
- Patriot στη Σαουδική Αραβία: Εμπλέκεται η Ελλάδα στον πόλεμο ή όχι;
- Ο απολογισμός και η… πηγή των ξένων διαιτητών της Super League
- Αμερικανική απόβαση στα Στενά του Ορμούζ; Μπορεί να αποδειχθεί αποστολή αυτοκτονίας
- Κι όμως, η Ούμα Θέρμαν δεν τρελένεται για βία
- Τρίκαλα: Παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα – Συνελήφθησαν 4 νεαροί









