Θησαυρός αποδείχθηκε ένα κινέζικο μπολ που αγοράστηκε για 3 δολάρια
Δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της μία οικογένεια στη Νέα Υόρκη, η οποία το 2007 αγόρασε σε υπαίθρια αγορά ένα κινέζικο κεραμικό μπολ έναντι μόλις τριών δολαρίων. Το κινέζικο σκεύος αποδείχθηκε πως ήταν σπάνιο κομμάτι, ηλικίας 1.000 ετών, και πωλήθηκε σε δημοπρασία του Sotheby's για 2,2 εκατ. δολάρια.
Δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της μία οικογένεια στη Νέα Υόρκη, η οποία το 2007 αγόρασε σε υπαίθρια αγορά ένα κινέζικο κεραμικό μπολ έναντι μόλις τριών δολαρίων.
Το κινεζικό σκεύος αποδείχθηκε πως ήταν σπάνιο κομμάτι, ηλικίας 1.000 ετών, και πωλήθηκε σε δημοπρασία του Sotheby’s για 2,2 εκατ. δολάρια.
Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε είναι το γεγονός ότι η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στις 300.000 δολάρια.
Σύμφωνα με ειδικούς, το λευκό μπολ ανήκει στη δυναστεία των Σονγκ (960–1279).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προστατεύεται και αναδεικνύεται ο Ιερός Ναός Παναγίας Κοσμοσώτειρας
- Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Μαρόκου ο Ρεγκραγκί
- Μιχαήλ Άγγελος: Χαμένο σκίτσο πωλήθηκε σε δημοπρασία του Christie’s για 27 εκατομμύρια δολάρια – Πώς βρέθηκε
- Πρωτοβουλία Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Αγωγή του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε πρόεδρο ΚΑΕ
- Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης – Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών







