Ξανά ατομικό ο Πετρόπουλος, πρόβλημα και με Μπουγαϊδη στην ΑΕΚ
Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ ε νόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με τη Βέροια, το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ο Αντώνης Πετρόπουλος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, και πλέον η συμμετοχή του στον «τελικό παραμονής» με τη «βασίλισσα του βορρά» καθίσταται αμφίβολη, αν και ο Εβαλντ Λίνεν φέρεται αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.
Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ ε νόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με τη Βέροια, το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Ο Αντώνης Πετρόπουλος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, και πλέον η συμμετοχή του στον «τελικό παραμονής» με τη «βασίλισσα του βορρά» καθίσταται αμφίβολη, αν και ο Εβαλντ Λίνεν φέρεται αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.
Πρόβλημα προέκυψε και με τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη, ο οποίος έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα οξείας μορφής και παρέμεινε κλινήρης, ενώ απών ήταν και ο Μιχάλης Παυλής, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.
Για αμφότερους η κατάσταση αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες δύο ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Αυστραλία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 3% του ΑΕΠ
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ

