Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κινηματογραφικό...πανδαιμόνιο!

Κινηματογραφικό…πανδαιμόνιο!

Πληροφορίες από παντού! Από το εξωτερικό, από το εσωτερικό, από το εσωτερικό του εσωτερικού, από τον συνάδελφο, από ένα φίλο που έχουμε τα ίδια γούστα. Δεν ξέρουμε αν σας ενδιαφέρουν, εμείς θα σας τα πούμε δια πάσα χρήση ή τέρψη! And the Oscar goes to… Από πού να ξεκινήσει κανείς; Θα ξεκινήσουμε από ένα Σαββατιάτικο […]

Πληροφορίες από παντού! Από το εξωτερικό, από το εσωτερικό, από το εσωτερικό του εσωτερικού, από τον συνάδελφο, από ένα φίλο που έχουμε τα ίδια γούστα. Δεν ξέρουμε αν σας ενδιαφέρουν, εμείς θα σας τα πούμε δια πάσα χρήση ή τέρψη!

And the Oscar goes to…
Από πού να ξεκινήσει κανείς; Θα ξεκινήσουμε από ένα Σαββατιάτικο πάρτι για τα Όσκαρ του ελληνικού blogging! Για τρίτη χρονιά φέτος οι έλληνες bloggers ψήφισαν τις αγαπημένες ταινίες της χρονιάς, με λίγα λόγια έδωσαν τα δικά τους blogoscars! Η ψηφοφορία έγινε από τις 15 έως τις 23/2, συμμετείχαν 100 cine-bloggers και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο πάρτι του Σαββάτου! Σπεύσατε!

Bios, Πειραιώς 84, τηλ. 2103425335, www.bios.gr
Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22.30
Είσοδος ελεύθερη – δωρεάν κρασί με περιορισμένο αριθμό κουπονιών κατά σειρά προτεραιότητας

Πάρτι…συνέχεια!
Σχετικό με τα αγαπημένα Oscars και το επόμενο θέμα μας! Το ανφάν γκατέ του Χόλιγουντ έδωσε το παρών σε δύο υπέροχα πάρτι, από τα οποία σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!
Το πρώτο έγινε από την εταιρεία παραγωγής Weinstein που συμμετείχε με 16 υποψηφιότητες στα Oscar 2013 για τα Django, ο Τιμωρός, The Master και Οδηγός Αισιοδοξίας. Οι Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Amy Adams, Joaquin Pheonix, Jamie Foxx και Christoph Waltz εξέπεμψαν και εκεί λίγη από τη λάμψη τους!
Ένα δεύτερο πάρτι έγινε στο Chateau Marmont υπό τις μουσικές επιλογές του DJ Spider με τους Joaquin Phoenix, Jean Dujardin, Tobey Maguire, Emma Watson, January Jones, Morrissey να απολαμβάνουν το ποτό τους και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: δημόσιες σχέσεις!
Δείτε ποιοι διασκέδασαν στα πάρτι!

Russel Brand και Jean DijardinEllen Von Unwerth

Jennifer LawrenceJon Galecki

Julia StilesMena Suvari

Petra NemcovaQuentin Tarantino και Ludo Miazga

Ο ψηφιακός κινηματογράφος ανθεί!

Και μετά τα πάρτι – τα προηγούμενα και τα επόμενα – ας περάσουμε σε άλλη θεματολογία!

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου, στον αγαπημένο κινηματογράφο Μικρόκοσμος – απέναντι από τη στάση μετρό Συγγρού Φιξ- ξεκινά διπλή ατραξιόν!

Δηλαδή: Από τις 22:30 θα ακούμε μουσικές -πίνοντας ίσως το καφεδάκι μας ή ένα ποτάκι- στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του κινηματογράφου ενώ από τις 23:30 θα προβάλλονται οι βραβευμένες ταινίες του 2ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας, σε συνεργασία με την εταιρεία «Ορίζοντας Γεγονότων».

Στο μεταξύ έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 3ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας, που περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης, κινουμένων σχεδίων πειραματικές, video art, και σπουδαστικές ταινίες, είναι διάρκειας 8 ημερών και θα διεξαχθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Αιτήσεις συμμετοχής και τον κανονισμό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του φεστιβάλ www.shortfilmfestival.gr

Οζ Μέγας και Παντοδύναμος!
Να μην ξεχάσουμε ότι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, οι τυχεροί που κληρωθήκατε από το in.gr θα παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της ταινίας Οζ Μέγας και Παντοδύναμος, που προβάλλεται στις αίθουσες από τις 7 Μαρτίου.
Η Disney και ο σκηνοθέτης του Spider-Man, Sam Raimi μάς προσφέρουν απλόχερα μαγικές εικόνες, μήπως και ξεφύγουμε λίγο από την άθλια πραγματικότητά μας! Το αξίζουμε νομίζω…Διαβάστε περισσότερα για το θέμα.

Έρχονται οι Κρουντς!
Μα ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι Κρουντς; Θα τους γνωρίσουμε από κοντά στις 18 Απριλίου. Είναι η πρώτη μοντέρνα προϊστορική οικογένεια ή οι νέοι Flintstones! Καταπληκτικά γραφικά «συνοδεύουν» τους Κρουντς, την πρώτη προϊστορική οικογένεια, στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινούν, όταν η σπηλιά που τους προστάτευε κατατρέφεται! Έτσι ξεκινά το ταξίδι τους στον κόσμο! Είδατε το trailer; Διαβάστε περισσότερα!

Rio 2 από την Fox το 2014 και…πάμε Βραζιλία!

Άλλο ένα αγαπημένο animation βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής και χαιρόμαστε που θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες το 2014! Είναι το Rio 2 που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με περισσότερα μέλη. Το animation επιμελούνται οι δημιουργοί της πιο αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων Η Εποχή των Παγετώνων, ενώ επιστρέφουν στην παραγωγή οι Τζον Ντόνκιν και Μπρους Άντερσον. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται αυτή τη φορά ο Κάρλος Σαλντάνα.
Ο υποψήφιος για Όσκαρ Άντι Γκαρσία, ο βραβευμένος με Γκράμι, Μπρούνο Μαρς, η βραβευμένη με Γκράμι και Τόνι, Κρίστεν Τσένογουεθ – η οποία έκλεισε την τελετή των Όσκαρ με την υπέροχη φωνή της σε ένα ντουέτο με τον Σεθ Μακφαρλέιν – και η βραβευμένη με Όσκαρ, Έμι, Γκράμι και Τόνι, Ρίτα Μορένο είναι μερικά από τα καινούρια πρόσωπα που δανείζουν τις φωνές τους στην ταινία. Ας απολαύσουμε μαζί το trailer του πρώτου Rio!

Odeon: Ταινίες με ένα κλικ!

Αν αγαπάτε το σινεμά αλλά η τηλεόραση δεν σάς καλύπτει, η διαδικασία πήγαινε-έλα στο video club σάς φαίνεται βαρετή και δεν έχετε να διαθέσετε σταθερό budjet για συνδρομητική τηλεόραση, για δείτε αυτό!

Η Odeon από την Παρασκευή 1η Μαρτίου ξεκινά την υπηρεσία Video On Demand, χωρίς συνδρομή. Η υπηρεσία pameodeon.gr είναι μια νέα μορφή ενοικίασης ταινιών πληκτρολογώντας απλά τη διεύθυνση www.pameodeon.gr και ακολουθώντας τις οδηγίες από εκεί και πέρα. Αρκεί να έχετε πιστωτική κάρτα…

Σινεμά…του δρόμου!

Τα open air cinema – υπαίθρια σινεμά- έχουν γίνει της μόδας σε όλο τον κόσμο. Από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Βερολίνο μέχρι τη Λίμα και το Γιοχάνεσμπουργκ, διοργανώνονται προβολές ανοιχτού χώρου από οργανισμούς, εταιρείες, φορείς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να μισθώσουν αίθουσες προβολής.

Με τον ίδιο σκεπτικό σχεδιάστηκε στην Ελλλάδα το Real Open Air Cinema από την εταιρεία Make Film σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία φορητών οθονών Airscreen. Οποιοσδήποτε χώρος στην Ελλάδα – πλατεία, γήπεδο, πάρκο, στρατόπεδο, παραλία, δρόμος- μπορεί να φιλοξενήσει το Real Open Air Cinema και τουλάχιστον 2.000 θεατές αλλά και πραγματικά καλές κινηματογραφικές ταινίες σε ιδανικές συνθήκες προβολής! Καλές προβολές. Κινητοποιηθείτε!

The Conjuring
Μια νέα ταινία τρόμου-θρίλερ σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν – αν αναρωτιέστε γιατί σας είναι γνωστός, έχει κάνει τα Saw και Insidious – έρχεται από τη Village. Ο τίτλος της αυτή τη στιγμή είναι The Conjuring. Μια οικογένεια που μένει σε αγροικία στη Νέα Αγγλία, ανακαλύπτουν ότι στο σπίτι δεν ζουν μόνοι…πνεύματα τους συντροφεύουν! Με τους Βέρα Φαρμίγκα, Λίλι Τέιλορ, Πάτρικ Γουίλσον, Μακένζι Φόι, Ρον Λίβινγκστον, Τόι Κινγκ. Εμείς στην Ελλάδα θα την δούμε στις 26 Σεπτεμβρίου. Ώστε τότε, πάρτε μία πρόγευση!

Τζένη Παπαγεωργίου

Διαβάστε επίσης
Νέες ταινίες στις αίθουσες από τις 28/2. Διαβάστε πληροφορίες, δείτε τα trailers, βρείτε τις αίθουσες προβολής!

Δον Κιχώτης – το αριστούργημα του Κόζιντσεφ στις αίθουσες!

Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του σινεμά και δείτε τις νέες προβολές, κινηματογραφικά νέα και αίθουσες προβολής!


Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024