Πέθανε και άλλο μέλος των Temptations, δέκα ημέρες μετά τον Ότις Χάρις
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του Ότις «Ντέιμον» Χάρις, πέθανε άλλο ένα μέλος του συγκροτήματος The Temptations. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Ρίτσαρντ Στριτ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών. Η σύζυγος του Στριτ, Σίντι Στριτ, δήλωσε στο CNN: «Χορεύουν εκεί ψηλά στον ουρανό, αυτός και ο Ντέιμον».
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του Ότις «Ντέιμον» Χάρις, πέθανε άλλο ένα μέλος του συγκροτήματος The Temptations. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Ρίτσαρντ Στριτ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών.
Ο Στριτ υπήρξε μέλος του συγκροτήματος για 25 χρόνια.
Πέθανε σε νοσοκομείου του Λας Βέγκας στις 27 Φεβρουαρίου, μετά από σύντομη ασθένεια.
Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Ότις «Ντέιμον» Χάρις πέθανε σε ηλικία 62 ετών, μετά από 14χρονη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.
Η σύζυγος του Στριτ, Σίντι Στριτ, δήλωσε στο CNN: «Χορεύουν εκεί ψηλά στον ουρανό, αυτός και ο Ντέιμον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα κορίτσια 13-15 ετών πρωταθλήτριες του καπνίσματος στην Ευρώπη
- Η αλεπού στο παζάρι – Τι δουλειά είχε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην επίδειξη μόδας της Prada;
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Στην Πιερία με τα αστέρια του Απόλλωνα Ράχης
- Όχι άλλες Κιβωτούς του Κόσμου
- Live η κλήρωση της ΑΕΚ στους «16»
- «Αφήστε τους μαθητές να κοιμηθούν» – Μελέτη λέει ότι τα σχολεία πρέπει να ξεκινούν αργότερα



