Εικόνες από την παγωμένη ζωή ενός συγγραφέα παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Ιορδάνη Κουμασίδη με τίτλο «Ένα-αντί-ον».

Οι εικόνες αυτές που κρύβουν την αποστροφή και την αηδία που αισθάνεται για τους γύρω του και την «προσομοίωση» ζωής που έχουν επιλέξει να ζουν.

Εκείνος ζει μόνος, απομονωμένος, μακριά από όλους αυτούς που υπάκουσαν στην θέληση του και τον εγκατέλειψαν.

Έρωτας, πόνος, αγανάκτηση και σκέψεις που πληγώνουν χειρότερα από λεπίδα, εκσφενδονίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς την δική του, με διάθεση σκληρής αυτοκριτικής και σαρκασμού.

Η έμπνευση του τον έχει εγκαταλείψει. Η μοναξιά δεν είναι αχανές σημείο, σε οδηγεί κάπου. Σε μια αντίδραση, φωναχτή ή σιωπηλή, που γεννά συναισθήματα. Συναισθήματα και σκέψεις. Γέλιο. Ανησυχία. Ενθουσιασμό. Απογοήτευση. Θάνατο. Αναγέννηση.

Η παράσταση παρουσιάζεται από την εταιρεία καλλιτεχνικών θεαμάτων Scene 10-7 θα παίζεται από 25 Φεβρουαρίου στη θεατρική σκηνή του «21» στο Ψυρρή (πλ. Αγίων Αναργύρων)
κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ώρα παραστάσεων: 21:15
Τιμές εισιτηρίων:
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2112269824, 6945 983264, 210 5446523

Συντελεστές

Κείμενο: Ιορδάνης Κουμασίδης
Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκαλμπένη- Παπαγρηγορίου
Παίζει ο Λευτέρης Δημηρόπουλος
Μουσική: Χρήστος Στρατηγόπουλος
Σκηνογράφος/ενδυματολόγος: Μικέλα Τσόντζου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ