Ακυρώνονται παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο την Τετάρτη
Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σήμερα, Τετάρτη λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα ακυρώνονται: τα Κόκκινα φανάρια του Αλέκου Γαλανού στο Θέατρο Rex-Σκηνή Κοτοπούλη, το Ζ του Βασίλη Βασιλικού στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» και Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, της Άλκης Ζέη στην Παιδική Σκηνή-«Κατίνα Παξινού».
Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σήμερα, Τετάρτη λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Συγκεκριμένα ακυρώνονται: τα Κόκκινα φανάρια του Αλέκου Γαλανού στο Θέατρο Rex-Σκηνή Κοτοπούλη, το Ζ του Βασίλη Βασιλικού στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» και Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, της Άλκης Ζέη στην Παιδική Σκηνή-«Κατίνα Παξινού».
Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα της παράστασης Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα του Ευγένιου Ο’ Νηλ στην Κεντρική Σκηνή θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου αντί στις 21 Φεβρουαρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν ως εξής: Κτίριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24)- Τετάρτη έως Κυριακή 10:00-21:30.
Θέατρο Rex (Πανεπιστημίου 48)- Τρίτη, 10:00-17:00.
Τετάρτη έως Κυριακή, 10:00-21:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ




