Πρώτη θέση δίπλα στη Μισέλ Ομπάμα ο «Μοϊκανός» της NASA
Ένας από τους μηχανικούς της NASA, γνωστός για το εκκεντρικό, ινδιάνικο κούρεμά του πρόκειται να παραβρεθεί στην ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα για την Κατάσταση του Έθνους. Ο Μπόμπακ Φερντόουσι, ο Mohawk guy, όπως επιβεβαίωσε η NASA, αποδέχτηκε την μεγάλη τιμή να παρακολουθήσει την ομιλία του προέδρου.
Ένας από τους μηχανικούς της NASA, γνωστός για το εκκεντρικό, ινδιάνικο κούρεμά του πρόκειται να παραβρεθεί στην ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα για την Κατάσταση του Έθνους.
Ο Μπόμπακ Φερντόουσι, ο Mohawk guy, όπως επιβεβαίωσε η NASA, αποδέχτηκε την μεγάλη τιμή να παρακολουθήσει την ομιλία του προέδρου.
Θα βρεθεί μάλιστα δίπλα στην σύζυγο του Ομπάμα, Μισέλ.
Η πρόσκληση στο Φερντόουσι και σε άλλους Αμερικανούς είναι μια έκφραση τιμής από τον Ομπάμα προς όσους ξεχώρισαν, όσους είναι παραδείγματα.
Ο Φερντόουσι, που ανήκε στην ομάδα μηχανικών που παρακολουθούσε και συντόνιζε την κάθοδο και την προσεδάφιση του Curiosity στον Άρη είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με τα κόκκινα και μπλε σχέδια στα μαλλιά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα επιδόματα και τα εφάπαξ που θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Super League: Σέντρα στην 23η αγωνιστική – Σημαντικά παιχνίδια σε Περιστέρι, Ηράκλειο και Νίκαια
- Συντάξεις: Έρχεται αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης – Το χρονικό «παράθυρο» του μέτρου
- Μαρία Λαδά: «Να μην περιοριστεί η μνήμη της σε λόγια θλίψης» – Ένωση ΑμεΑ για το δυστύχημα
- Πώς θα λυθεί το κυκλοφοριακό στον Κηφισό – Οι προτάσεις του καθηγητή Ματσούκη
- Στις 12:00 η μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό




