Έδωσε ναρκωτικά στον κρατούμενο γιο της με ένα… φιλί
Μια 54χρονη μητέρα από τη Νέα Υόρκη κατάφερε να δώσει ναρκωτικά στον κρατούμενο γιο της με ένα... φιλί. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Κίμπερλι Μάργκεσον επισκέφθηκε το γιο της την περασμένη εβδομάδα στη φυλακή όπου κρατείται και φιλώντας τον στο στόμα του έδωσε χάπια που είχε κρύψει στο δικό της στόμα.
Μια 54χρονη μητέρα από τη Νέα Υόρκη κατάφερε να δώσει ναρκωτικά στον κρατούμενο γιο της με ένα… φιλί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η Κίμπερλι Μάργκεσον επισκέφθηκε το γιο της την περασμένη εβδομάδα στη φυλακή όπου κρατείται και φιλώντας τον στο στόμα του έδωσε χάπια που είχε κρύψει στο δικό της στόμα.
Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πως ανακάλυψε τα χάπια.
Η 54χρονη μητέρα δήλωσε αθώα και αρνείται τις κατηγορίες για μεταφορά ναρκωτικών μέσα στις φυλακές. Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.
Ο 30χρονος γιος της βρίσκεται στη φυλακή για παράνομη κατοχή όπλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Συρία: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν πως σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα»
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»







