Ο Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη αλλά βρήκε και δικαιολογία
O Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Γρανάδα με 1-0, ωστόσο έριξε μερίδιο και στο πρόγραμμα.
O Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Γρανάδα με 1-0, ωστόσο έριξε μερίδιο και στο πρόγραμμα.
«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η Γρανάδα έκανε τη δουλειά της: πέτυχε ένα γκολ και το υπερασπίστηκε με καρδιά και ψυχή. Όταν κερδίζουμε και όλοι παίζουν καλά είναι υπόθεση των παικτών, αλλά όταν χάνουμε η ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Δεν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν οι εαυτοί μας και γι’ αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ.
Δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία και είμαι απογοητευμένος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άθλιοι και παρότι ισορροπήσαμε στην επανάληψη, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα από τα οποία μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο.
Εν συνεχεία έκανε λόγο για άνιση συμπεριφορά της λίγκας απέναντι στην ομάδα του και την Μπαρτσελόνα. «Είναι ξεκάθαρο πως οι ομάδες δεν ελέγχουν το καλεντάρι. Είχαμε ένα εξαντλητικό ματς την Τετάρτη, αλλά παρ’ όλα αυτά εμείς παίζαμε Σάββατο και η Μπαρτσελόνα Κυριακή. Πάντα έτσι γίνεται. Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν εξουθενωμένοι από το παιχνίδι Κυπέλλου. Πάντως έπρεπε να ανταποκριθούμε σε αυτή τη δυσκολία με διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα έπαιξαν και την Τετάρτη, άλλοι όχι. Ορισμένοι είχαν λόγο να είναι κουρασμένοι, αλλά κάποιοι δεν είχαν, καθώς την Τετάρτη ήταν στον πάγκο ή την εξέδρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες θα αντιταχθεί «μέσω διπλωματικών οδών» στην «εγκληματική επιθετικότητα» των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Καταρρίψαμε νοτιοκορεατικό drone που εισήλθε στον εναέριο χώρο μας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- OpenAI – SoftBank: Επένδυση 1 δισ. δολαρίων στην SB Energy για την τεχνητή νοημοσύνη
- Η Αργεντινή αποπλήρωσε τις ΗΠΑ για τη συμφωνία ανταλλαγής νομισμάτων
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το μισό Κίεβο – Η προτροπή του δημάρχου στους κατοίκους
