Έτοιμος για «αποδείξεις» ο Χριστοδουλόπουλος στην Μπολόνια
Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ιταλική ομάδα.
Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ιταλική ομάδα.
«Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι δύσκολη και το να παίξεις στην Ιταλία είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξεις ότι οι Έλληνες είναι σοβαροί επαγγελματίες. Χαίρομαι που ξεκινάω μία νέα καριέρα εδώ» είπε αρχικά ο Χριστοδουλόπουλος.
Και πρόσθεσε:
«Ήμουν σίγουρος απ’ την αρχή για τη μεταγραφή μου εδώ, στην Έλλαδα όλοι γνωρίζουμε το όνομα της Μπολόνια χάρη στον συμπατριώτη μας Κονέ. Πάντα παρακολουθώ την ιταλική Serie A, γνωρίζω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με προφανείς διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχει περισσότερη πίεση γενικότερα σε όλα τα θέματα και μια πλευρά πιο φυσική και αθλητική, καθώς και στην τακτική. Ήρθα για να βελτιωθώ και να εργαστώ σκληρά, ελπίζοντας να αποδείξω στο γήπεδο τα χαρακτηριστικά μου και να είμαι χρήσιμος στην ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ 2026: Αλλαγή στο τελετουργικό έναρξης των αγώνων – Με 52 ποδοσφαιριστές η ανάκρουση των εθνικών ύμνων
- «Κολυμπώ για τη Ζωή»
- Πάτρα: Έφοδος του Ελληνικού FBI στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Αγία Παρασκευή: Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
- Ο Σρέντερ απάντησε στα σενάρια για Παναθηναϊκό: «Ποτέ μη λες ποτέ… αλλά ποτέ»
- Σταύρος Φλώρος: Η επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κέντρο αποκατάστασης του παίκτη που ακρωτηριάστηκε



