Ο Σωπήλης στη θέση του Γόντικα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Αλλαγές εντός της διοικητικής δομής των «πρασίνων» αποφασίσθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ετσι ο Στράτος Σωπήλης πήρε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, αντί του Δημήτρη Γόντικα που έχει αποχωρήσει εδώ και τρεις εβδομάδες.
Αλλαγές αποφασίσθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ουσιαστικές πρόκειτε για αλλαγές εντός της διοικητικής δομής των «πρασίνων».
Ετσι ο Στράτος Σωπήλης πήρε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, αντί του Δημήτρη Γόντικα που έχει αποχωρήσει εδώ και τρεις εβδομάδες.
Από κει και πέρα υπήρξε αλλαγή και στην σύσταση της διοικούσας επιτροπής, η οποία μέχρι πρότινος αποτελούνταν από τέσσερα μέλη και πλέον σταθερά μέλη θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Χρήστος Παναγόπουλος.
Ανάλογα με το θέμα συζήτησης που θα απασχολεί το συμβούλιο, σε αυτή θα συμμετέχουν και οι Στράτος Σωπήλης, Δημήτρης Γούναρης και ο Σάββας Παπαδόπουλος, ο οποίος παραμένει στην προεδρία της ΓΗΠΕΛ.
Στο Δ.Σ τις θέσεις των Δημήτρη Γόντικα και Τάκη Μαρκόγιαννη πήραν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Μπούτσικας και ο γενικός διευθυντής, Πάνος Λουκάκος.
Τέλος ενοχλημένος ο Μίμης Δομάζος, δήλωσε: «Υπάρχει Δ.Σ στον Παναθηναϊκό; Για πιο λόγο υπάρχει;», είπε βγαίνοντας, φανερά ενοχλημένος και διαφωνώντας με τον τρόπο διοίκησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αφρικανική σκόνη «πνίγει» την Αττική: «Εξαφανίστηκαν» Ακρόπολη και Λυκαβηττός – Πότε θα υποχωρήσει το φαινόμενο
- Ferries Canceled in Greece Amid Severe Winds
- Πτώσεις δέντρων λόγω θυελλωδών ανέμων σε πολλές περιοχές στην Αττική
- Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος: Με Καζαντζάκη παρέδωσε το «γαλλικό Grammy» στη Νανά Μούσχουρη ο Αλιάγας
- Εργασιακό burnout – Μύθοι και αλήθειες για το σύνδρομο που εξαντλεί πάνω από τρεις στους τέσσερις
- Βρετανία: Δικηγόρος έκλεψε 600.000 λίρες για πορνό, σεξ και αντίκες – Φάρμακο για το Πάρκινσον τον κατέστρεψε


