«Παπ» και κάτω ο ΠΑΟ, «Αστεράκια» είδε ο ΠΑΟΚ
Σε δήμιο του Παναθηναϊκού τείνει να μετατραπεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε χαρίσει τη νίκη στον Πανθρακικό επί της πρώην ομάδας του, τον Παναθηναϊκό, τον οποίο πλήγωσε και σήμερα. Ο έμπειρος επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Κομοτηνής στο ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με τη νίκη. Στην Τρίπολη, ο τρίτος της θαθμολογίας Αστέρας επικράτησε με 1-0 του δεύτερου ΠΑΟΚ και τον πλησίασε στον πόντο! Στο άλλο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στο «Γεντί Κουλέ».
Σε δήμιο του Παναθηναϊκού τείνει να μετατραπεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε χαρίσει τη νίκη στον Πανθρακικό επί της πρώην ομάδας του, τον Παναθηναϊκό, τον οποίο πλήγωσε και σήμερα.
Ο έμπειρος επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Κομοτηνής στο ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με τη νίκη.
Στην Τρίπολη, ο τρίτος της θαθμολογίας Αστέρας επικράτησε με 1-0 του δεύτερου ΠΑΟΚ και τον πλησίασε στον πόντο!
Στο άλλο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στο «Γεντί Κουλέ».
Την Κυριακή, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα -που θα παραταχθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» με αρκετές απουσίες, ενώ ο Ατρόμητος, υποδέχεται τον Πλατανιά.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα διεξαχθούν οι αγώνες Ξάνθη – Κέρκυρα και Αρης – ΑΕΚ, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Δευτέρα στη Βεροια, όπου ο ανεβασμένος Λεβαδειακός έχει δύσκολο έργο κόντρα στη «βασίλισσα του βορρά».
Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής (σ.σ. όλα τα ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA):
Σάββατο
ΟΦΗ – Πανιώνιος 17:15
Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 17:15
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 19:30
Κυριακή
Ατρόμητος – Πλατανιάς 15:00
Ξάνθη – Κέρκυρα 17:15
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 17:15
Αρης – ΑΕΚ 19:30
Δευτέρα
Βέροια – Λεβαδειακός 19:30
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Απογειώνονται οι τιμές του πετρελαίου ως και 13% στις ασιατικές αγορές
- Ιράν: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν να ανταποδώσουν τα πλήγματα που δέχτηκαν
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»


