«Να μάθουμε από τα λάθη μας» δήλωσε ο Μπαρτζώκας
Στα δύο πρόσωπα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε μετά την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας. Επίσης, τόνισε ότι θα πρέπει το ματς να γίνει μάθημα για τους παίκτες των Ερυθρολεύκων εν όψει της συνέχειας στο Top16 της Ευρωλίγκα. Από την πλευρά του ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στάθηκε στην κακή αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Στα δύο πρόσωπα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε μετά την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας. Επίσης, τόνισε ότι θα πρέπει το ματς να γίνει μάθημα για τους παίκτες των Ερυθρολεύκων εν όψει της συνέχειας στο Top16 της Ευρωλίγκα.
«Συγχαρητήρια στην Κάχα για τη νίκη. Έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμείς το ίδιο διάστημα υστερήσαμε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα. Πήγαμε με πολύ μικρή διαφορά στο ημίχρονο γιατί κάναμε πολλά λάθη κι αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:
«Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα και η Κάχα είναι μια… νέα ομάδα με καλύτερη χημεία απ’ ό,τι στην κανονική διάρκεια. Εμείς πρέπει τώρα να μάθουμε από τα λάθη μας, να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης απ’ αυτό με τη Μπεσίκτας».
Από την δική του πλευρά, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτιους δήλωσε: «Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα, δεν σταματήσαμε το πικ εν ρολ τους, αλλά και στην επίθεση δεν γυρίσαμε σωστά την μπάλα και πασάραμε λάθος.
»Το ξέραμε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και ότι η Κάχα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ κι αυτό το είδαμε και στο γήπεδο. Και πάλι όμως θεωρώ ότι εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Είναι η αρχή, είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα και τώρα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με την Μπεσίκτας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
- Ενορχηστρωμένη επίθεση καταγγέλλει ο αγρότης μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του
- Θεσσαλονίκη: Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι – Έπεσαν δεκάδες δέντρα
- Αυστραλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατού για την προστασία των εβραϊκών κοινοτήτων

