Με απώλειες 1,13% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τρίτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να κλείνει στις 810 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 1,13% στις 810,17 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 35,5 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 1,64% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 2,27%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε χαμηλότερα κατά 5,11%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 90 έκλεισαν σε αρνητικό έδαφος, 39 σε θετικό, ενώ 22 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, όπως άλλωστε και στη Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημείωνε οριακή πτώση 0,02%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,47% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,10%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 0,36% και στην Ιταλία 0,97%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ενισχυόταν κατά 0,14%, ο Standard & Poor’s 500 ήταν υψηλότερα κατά 0,05% και ο Nasdaq υποχωρούσε κατά 0,25%.