Σχεδόν 100.000 εισιτήρια για το «Αν» σε τέσσερις ημέρες προβολής
Ορισμένοι τον αγαπάνε και άλλοι αγαπούν να τον μισούν. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ελληνικό σινεμά -και, μάλιστα, με επιτυχία. Το «Αν» έκοψε σχεδόν 100.000 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο προβολής του. Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής Village, πρόκειται για το καλύτερο άνοιγμα ελληνικής ταινίας τα τελευταία τρία χρόνια.
Ορισμένοι τον αγαπάνε και άλλοι αγαπούν να τον μισούν. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ελληνικό σινεμά -και, μάλιστα, με επιτυχία.
Το «Αν» έκοψε σχεδόν 100.000 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο προβολής του.
Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής Village, πρόκειται για το καλύτερο άνοιγμα ελληνικής ταινίας τα τελευταία τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα, η ταινία προβλήθηκε σε 113 αίθουσες και έκοψε 98.789 εισιτήρια πανελλαδικά από την Πέμπτη έως την Κυριακή.
Μόνο σε Αθήνα και Πειραιά έκοψε 57.696 εισιτήρια.
Η ταινία παρακολουθεί δύο παράλληλες ιστορίες: στη μία ο Δημήτρης βγαίνει από το σπίτι για να βγάλει βόλτα τον σκύλο του και γνωρίζει τη Χριστίνα, ενώ στην άλλη δεν βγαίνει από το σπίτι και δεν τη γνωρίζει. Πώς εξελίσσονται αυτές οι δύο εκδοχές;
- Δείτε το αφιέρωμα στο «Αν» και διαβάστε περισσότερα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πρίφτης ανανέωσε ως το 2028 με τη Ρέτζιο Εμίλια
- Σακελλαρίδης: Αν η κυβέρνηση δίνει τόσα πολλά εκατομμύρια, γιατί οι τιμές των εισιτηρίων συνεχίζουν να αυξάνονται;
- Συγκλονιστική αποκάλυψη πρώην παίκτη της ΑΕΚ: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»
- Η εκεχειρία ανάχωμα στις ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ 2022 και 2008
- Χεζμπολάχ: «Όχι σε δωρεάν παραχωρήσεις στο Ισραήλ» λέει ο Κασέμ πριν τις κρίσιμες συνομιλίες
- Τέιλορ Σουίφτ: Τον Ιούλιο ο γάμος της



