Οι Γάλλοι επαναφέρουν θέμα Σάντσες για τον Ολυμπιακό
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού παραμένει ο Κάρλος Σάντσες, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον ο Τύπος της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Sport365.fr. Οι Γάλλοι ουσιαστικά επανέφεραν το θέμα του Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες και περισσότερο το καλοκαίρι του 2011 όπου έφτασε πολύ κοντά στο Λιμάνι.
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού παραμένει ο Κάρλος Σάντσες, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον ο Τύπος της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Sport365.fr.
Οι Γάλλοι ουσιαστικά επανέφεραν το θέμα του Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες και περισσότερο το καλοκαίρι του 2011 όπου έφτασε πολύ κοντά στο Λιμάνι.
«Ο Ολυμπιακός διατηρεί το βλέμμα του στον Κολομβιανό άσο Κάρλος Σάντσες», αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική ιστοσελίδα και συνεχίζει:
Ο ποδοσφαιριστής είναι ακόμα στα υπόψη του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν, η ελληνική ομάδα είχε εξετάσει την περίπτωσή του σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς αποτέλεσμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
- Ιράν: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν», λέει ο Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων




