Αγκάλιασε την πρόκριση στους «16» η Κέρκυρα
Την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας αγκάλιασε η Κέρκυρα, καθώς επικράτησε 2-0 του Τυρνάβου εκτός έδρας, στον πρώτο αγώνα για την Γ' φάση της διοργάνωσης. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Διαμαντόπουλος στο 26΄, ενώ ο Σίμωσης στο 79΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, που δίνει σαφέστατο προβάδισμα στους Φαίακες ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 20 Δεκεμβρίου.
Την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας αγκάλιασε η Κέρκυρα, καθώς επικράτησε 2-0 του Τυρνάβου εκτός έδρας, στον πρώτο αγώνα για την Γ’ φάση της διοργάνωσης. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Διαμαντόπουλος στο 26′, ενώ ο Σίμωσης στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, που δίνει σαφέστατο προβάδισμα στους Φαίακες ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 20 Δεκεμβρίου.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος και η βροχόπτωση έντονη, με αποτέλεσμα να μην βοηθούν τους παίκτες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Έτσι, ουσιαστικά στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, ο Σιάτρας ανέτρεψε τον Διαμαντόπουλο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι και έδωσε προβάδιμα στην Κέρκυρα στο 26′. Στο 37′ ακυρώθηκε σωστά τέρμα του Νόννη, καθώς ήταν σε θέση οφ σάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο από καμμία ομάδα και στο 79ο λεπτό ο Σίμωσης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 8 λεπτά νωρίτερα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ της Κέρκυρας.
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Κόκκινες: 55′ Σιάτρας (δεύτερη κίτρινη) – 62′ Καραπέτσας (δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες: Σιάτρας, Οικονόμου, Περήφανος – Καραπέτσας, Εντερ, Λάμπρου
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Τάσος Μπεριτζάς): Γκούμπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόννης, Τσιάτρας, Αντωνόπουλος (71′ Αγρόδημος), Διβανές, Μεζίνι, Μπουσινάκης (33′ Κακαβίτσης), Τσούκαλος, Οικονόμου.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Στρατηλάτης, Λάμπρου, Πετρούσης, Έντερ (82′ Γκούμας), Αρμένης, Κρητικός (66′ Τσοκάνης), Σταματόγιαννης, Τσουμάνης, Καραπέτσας, Βασιλόγιαννης (71′ Σίμωσης), Διαμαντόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση
- Κατασκευή κατοικιών και άλλων υποδομών κοινωνικού χαρακτήρα θέλει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης
- Μεγάλη Βρετανία: Ποιος και γιατί ζητά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τις βρετανικές βάσεις
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Φερεντσβάρος – Μέσα ο Κάτρης
