«Ετοιμοπόλεμοι» έδειξαν οι Πάμπλο Γκαρσία και Ρομπέρ
Το γκολ που πέτυχε ο Βασίλης Παπαδόπουλος στο 49' έκρινε το φιλικό του ΠΑΟΚ ενάντια στην ομάδα Κ-20 του συλλόγου, το οποίο έγινε στην Τούμπα σε δυο ημίχρονα των 30 λεπτών. Πάμπλο Γκαρσία και Μπερτράν Ρομπέρ έδειξαν ότι είναι έτοιμοι αγωνιστικά και ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Το γκολ που πέτυχε ο Βασίλης Παπαδόπουλος στο 49′ έκρινε το φιλικό του ΠΑΟΚ ενάντια στην ομάδα Κ-20 του συλλόγου, το οποίο έγινε στην Τούμπα σε δυο ημίχρονα των 30 λεπτών. Πάμπλο Γκαρσία και Μπερτράν Ρομπέρ έδειξαν ότι είναι έτοιμοι αγωνιστικά και ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Η ανδρική ομάδα ξεκίνησε με τους Γλύκο, Αποστολόπουλο, Βιβιάν, Στάμου, Λίνο, Παναγιωτούδη. Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου, Δεληγιαννιδη και Κωνσταντινίδη. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Γιακουμής, Ιντζίδης, Κάτσε, Σακελλαρίου, Πόποβιτς, και Δεμιρτζόγλου.
Με την ομάδα Κ-20 έπαιξαν οι Στρέζος, Μπατάνης, Χατζόπουλος, Κιόσσε, Πολύζος, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Ταουσιάνης, Ανδριόπουλος ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μελίσσας, Κωνσταντινίδης, Πουγκαράς, Τουμανίδης, Καρατζάογλου, Πόζογλου, Καραβάς και Κουλούρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;

