Εγκρίνεται και η απεριόριστη σταθερή, VDSL 50Mbps και 60′ προς κινητά με €50,90
H Επιτροπή διευκρινίζει στο tech.in.gr ότι η απόφασή της -η οποία δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί- αφορά όχι μόνο στις προτάσεις πρόσβασης στο Ίντερνετ μέσω VDSL με ταχύτητες 30Mbps και 50Mbps (στα 19,90 και 29,90 ευρώ) αλλά και στα συνδυαστικά οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ, δηλαδή τα πακέτα με το πάγιο της σταθερής, απεριόριστη σταθερή αλλά και χρόνο ομιλίας στην κινητή τηλεφωνία.
H Επιτροπή διευκρινίζει στο tech.in.gr ότι η απόφασή της -η οποία δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί- αφορά όχι μόνο στις προτάσεις πρόσβασης στο Ίντερνετ μέσω VDSL με ταχύτητες 30Mbps και 50Mbps (στα 19,90 και 29,90 ευρώ) αλλά και στα συνδυαστικά οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ, δηλαδή τα πακέτα με το πάγιο της σταθερής, απεριόριστη σταθερή αλλά και χρόνο ομιλίας στην κινητή τηλεφωνία.
- Διαβάστε για τα συνδυαστικά οικονομικά προγράμματα αναλυτικά στο tech.in.gr (τα προγράμματα προς «επανάληψη»).
Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι ο ΟΤΕ προτίθεται να προσφέρει την υπηρεσία OTE DOUBLE PLAY 50 PLUS με 12μηνη δέσμευση στην υπηρεσία (και μεγάλο τέλος πρόωρης αποχώρησης, στα 110 ευρώ) με προνομιακή τιμή για τους πρώτους έξι μήνες στα 50,90 ευρώ και στα 55,90 ευρώ τους υπόλοιπους. Με αυτό το μηνιαίο πάγιο κόστος, ο συνδρομητής πληρώνει για το πάγιο της γραμμής PSTN, την ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο ταχύτητας 50 Mbps, με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ και 60 λεπτά κλήσεων προς εθνικά κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σε ότι αφορά τις κλήσεις προς κινητά, προσέξτε ότι μετά την εξάντληση του προπληρωμένου χρόνου, όλες οι κλήσεις προς εθνικά κινητά θα χρεώνονται με ενιαία τιμή 9,8 λεπτά ανά λεπτό με βήμα χρέωσης το 1′ , ενώ τυχόν κλάσμα λεπτού, σε κάθε κλήση, θα υπολογίζεται ως ακέραιο λεπτό.
In.gr Τεχνολογία
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Πρωτοχρονιά στα μπλόκα για τους αγρότες, με ανοιχτούς δρόμους – «Ποντάρει» στο ρήγμα η κυβέρνηση
- Μπανγκλαντές: Πέθανε η Χαλέντα Ζία πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442