Επιστροφή Αμπντούν, Φετφατζίδη, έξι εβδομάδες έξω ο Παπάζογλου
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Champions League με την Άρσεναλ ξεκίνησε από σήμερα στου Ρέντη, όπου έγινε η εκτίμηση και η καταμέτρηση των «απωλειών» που μετρά η πειραϊκή ομάδα. Τα... ευχάριστα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η παρουσία των Αμπντούν και Φετφατζίδη, που έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Champions League με την Άρσεναλ ξεκίνησε από σήμερα στου Ρέντη, όπου έγινε η εκτίμηση και η καταμέτρηση των «απωλειών» που μετρά η πειραϊκή ομάδα. Τα… ευχάριστα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η παρουσία των Αμπντούν και Φετφατζίδη, που έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Ακόμη, έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στο προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» αποτελεί η διαπίστωση ότι το «σφίξιμο» που ένιωσε ο Μοντέστο στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν αποτελεί αιτία προβληματισμού, καθώς η κατάσταση του Γάλλου μεσοαμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία.
Ως προς τους υπόλοιπους, Τζιμπούρ, Φέισα και Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.
Ο Σέρβος μέσος έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο γήπεδο που πέρυσι πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ενώ η περίπτωση του Τοροσίδη συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Όσον αφορά τον Παπάζογλου, ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα λείψει σίγουρα για έξι εβδομάδες μετά τον σοβαρό χθεσινό τραυματισμό στον ώμο (εξάρθρωση).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από το «Made in China» στο «Made by China» – Η Κίνα κάνει εμπόριο
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ (vid)
- Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η ιστορική βραδιά του Ολυμπιακού: Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την κατάκτηση του Conference League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 29.05.2026]
- Κόρινθος: Συνελήφθη 26χρονη που είχε δημιουργήσει διαδικτυακή ομάδα που ενημέρωνε για τα μπλόκα της Τροχαίας





