Ο Τζόναθαν Λόπεθ MVP της 3ης αγωνιστικής, καλύτερο γκολ του Λόρενς
Ο Τζόναθαν Λόπεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, μέσω της σχετικής ψηφοφορίας που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής κατέληξε στον Λίαμ Λόρενς του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυυχε το γκολ της ισοφάρισης στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.
Ο Τζόναθαν Λόπεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, μέσω της σχετικής ψηφοφορίας που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο τερματοφύλακας της Βέροιας, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και κράτησε το 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον Λεβαδειακό, συγκέντρωσε το 69.95% των προτιμήσεων, έναντι 25.25% του Δημήτρη Παπαδόπουλου, σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Πανθρακικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, και 4.80% του Ράφικ Τζιμπούρ, που επίσης σκόραρε στη νίκη 2-1 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής κατέληξε στον Λίαμ Λόρενς του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυυχε το γκολ της ισοφάρισης στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο Ιρλανδός πήρε το 52.13% των ψήφων και επικράτησε με μικρή διαφορά του Νταβίντ Αγκάνθο του Αρη, ο οποίος συγκέντρωσε 46.30% για το τέρμα που σημείωσε στο 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Μπάρκογλου, σκόρερ της Κέρκυρας στο 1-1 με την Ξάνθη, πήρε το 1.57%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέξας: Πατέρας έσωσε την 15χρονη κόρη του που είχε απαχθεί αφού παρακολούθησε την τοποθεσία του τηλεφώνου της
- Γιατί μια επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν πρέπει να ανησυχεί την Ιαπωνία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους


