Εννέα ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής πήραν πιστοποιητικό
Πιστοποιητικό συμμετοχής εξασφάλισαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη πέντε ομάδες της Football League και τέσσερις από την Football League 2. Αναλυτικά οι ομάδες είναι οι:Απόλλων Σμύρνης, Αναγέννηση Επανομής, Φωκικός και Παναιτωλίκος, Τύρναβος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα και Δόξα Κρανούλας.
Πιστοποιητικό συμμετοχής εξασφάλισαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη πέντε ομάδες της Football League και τέσσερις από την Football League 2.
Εννέα ομάδες κατάφεραν σήμερα να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εκ των οποίων οι πέντε από την 2η και οι τέσσερις από την 3η κατηγορία.
Αναλυτικά οι ομάδες είναι οι:Απόλλων Σμύρνης, Αναγέννηση Επανομής, Φωκικός και Παναιτωλίκος, Τύρναβος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα και Δόξα Κρανούλας.
Η επόμενη συνεδρίαση για τις ομάδες που δεν κατάφεραν να πάρουν το πιστοποιητικό θα γίνει σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την Τρίτη 18/9.
Η ανακοίνωση της ΕΕΑ
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ – ΤΑΠ. ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Αναγέννηση Επανωμής, ΠΑΕ Φωκικός, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Τύρναβος, ΤΑΠ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΤΑΠ Καλαμάτα, ΤΑΠ Δόξα Κρανούλας, ΤΑΠ Ακαδημία Πλαταμώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας

