Συνεχίζει πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συνεχίζει στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αφού κυριολεκτικά... δεν είχε αντίπαλο στις Εκλογές που έγιναν την Κυριακή για την ανάδειξη νέου προέδρου και έτσι συνεχίζει επικεφαλής της Ομοσπονδίας. Στις αρχαιρεσίες δεν υπήρξε αντίπαλη παράταξη και έτσι η θητεία του ανανεώθηκε αυτομάτως. Στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Γιώργος Κολοκυθάς, γενικός γραμματέας συνεχίζει ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ ταμίας ανέλαβε ο Δημήτρης Μπασούρης.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συνεχίζει στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αφού κυριολεκτικά… δεν είχε αντίπαλο στις Εκλογές που έγιναν την Κυριακή για την ανάδειξη νέου προέδρου και έτσι συνεχίζει επικεφαλής της Ομοσπονδίας.
Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα, βρίσκεται στον προεδρικό θώκο απ’ τον Σεπτέμβριο του 2010, λίγο μετά τον θάνατο του αείμνηστου Ανδρέα Μιαούλη.
Στις εκλογές της 2/9 δεν υπήρξε αντίπαλη παράταξη και έτσι η θητεία του ανανεώθηκε αυτομάτως. Στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Γιώργος Κολοκυθάς, γενικός γραμματέας συνεχίζει ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ ταμίας ανέλαβε ο Δημήτρης Μπασούρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι
- Ιράν: Οι 3 διάδοχοι του Αλί Χαμενεΐ – Ποια είναι η μεταβατική διοίκηση
- Κολωνός: Αναπάντητα ερωτήματα για την έγκυο που βρέθηκε νεκρή – Προσήχθη ο σύντροφός της

