Ξεκινά στη Φλόριντα το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων
Ανοίγει σήμερα, Τρίτη, τις εργασίες του το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Τάμπα κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητα του Μιτ Ρόμνεϊ για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Το συνέδριο επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα, ωστόσο αναβλήθηκε για μία ημέρα εξαιτίας της έλευσης της τροπικής καταιγίδας Ισαάκ στη Φλόριντα. Ο Ρόμνεϊ που αρχικά είχε προγραμματίσει να βρεθεί στην Φλόριντα την Πέμπτη λίγο πριν την κεντρική του ομιλία, τελικά μεταβαίνει από σήμερα, Τρίτη, για να παρακολουθήσει την ομιλία της συζύγου του.
Ανοίγει σήμερα, Τρίτη, τις εργασίες του το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Τάμπα κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητα του Μιτ Ρόμνεϊ για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ράινς Πρίμπους κήρυξε την έναρξη του τετραήμερου συνεδρίου στην πόλη Τάμπα και αμέσως μετά έκλεισε την σύνοδο. Κομματικοί παράγοντες προγραμματίζουν εκ νέου τις ομιλίες τους και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις τρεις ημέρες που θα ακολουθήσουν.
Το συνέδριο επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα, ωστόσο αναβλήθηκε για μία ημέρα εξαίτίας της έλευσης της τροπικής καταιγίδας Ισαάκ στη Φλόριντα.
Ο Μιτ Ρόμνεϊ είχε αρχικά προγραμματίσει να φτάσει στην Τάμπα την Πέμπτη, λίγο πριν την κεντρική του ομιλία, ωστόσο, τελικά μεταβαίνει στη Φλόριντα από σήμερα, Τρίτη, προκειμένου να παρευρεθεί στην ομιλία της συζύγου του, Ανν.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο Ρόμνεϊ και η σύζυγός του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Νιου Χαμσάιρ και πήγαν σε ένα τοπικό γυμνάσιο, όπου έκαναν πρακτική εξάσκηση στην εκφώνηση των λόγων τους.
Το πρόγραμμα του Ρόμνεϊ αυτή την εβδομάδα σε μεγάλο βαθμό διατηρήθηκε μυστικό, με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της τροπικής καταιγίδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442