Φήμες ότι Τζολί και Πιτ παντρεύονται στο κάστρο τους στη Γαλλία
Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έχουν σπεύσει στη νότια Γαλλία μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εντός του Σαββατοκύριακου θα παντρευτούν στο κάστρο τους στην περιοχή Βαρ ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί. Τοπικές εφημερίδες πάντως διαψεύδουν ότι επίκειται γάμος, ενώ και ο ανταποκριτής του Reuters στην περιοχή δεν διακρίνει πυρετώδεις προετοιμασίες για μία γαμήλια ένωση του ζεύγους «Μπραντζελίνα».
Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έχουν σπεύσει στη νότια Γαλλία μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εντός του Σαββατοκύριακου θα παντρευτούν στο κάστρο τους στην περιοχή Βαρ ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.
Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα Var Matin διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες για τον γάμο που είχε μεταδώσει το τηλεοπτικό δίκτυο France 3, ενώ οι δημοτικές Αρχές ανακοίνωσαν πως δεν έχουν επιβληθεί απαγορεύσεις οποιασδήποτε μορφής.
Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Σατό Μιραβάλ, το οποίο αγόρασε το διάσημο ζευγάρι έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ το 2008, είναι πάντα αυξημένα, αλλά σύμφωνα με ανταποκριτή του Reuters στην περιοχή, δεν γίνονται εντατικές προετοιμασίες στο γειτονικό χωριό Κορέν.
«Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία τα ζευγάρι πρέπει να παντρευτεί στο δημαρχείο. Ο πολιτικός γάμος πραγματοποιείται μόνο εκεί και όχι σε σπίτια όπως ο θρησκευτικός» δήλωσε ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Πατρίκ Μαρεσκί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία
- Το σκεπτικό της απόφασης – «ανάσα» του Αρείου Πάγου για 350.000 δανειολήπτες του «νόμου Κατσέλη»
- Ακατάσχετος λογαριασμός: Αυξάνεται στα 1.600 ευρώ το όριο
- Εθνική: Μια εικόνα απο τα… προσεχώς
- Reuters: Η Ελλάδα θα φορολογήσει τα έσοδα από κρυπτονομίσματα
- Ιράν: Εκτόξευσε προειδοποιητικά πυραύλους και drones κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ στον Κόλπο του Ομάν





