Ανετα στα προημιτελικά οι κινέζες Ξι-Ξούε
Με χαρακτηριστική άνεση το κινεζικό δίδυμο των Ξι-Ξούε πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Λονδίνο, επικρατώντας με 2-0 σετ. Εκεί τις περιμένουν οι αυστριακές Σβάιγκερ Ντ/Σβάιγκερ Σ. Σήμερα, Σάββατο διεξάγονται και οι υπόλοιποι τρεις αγώνρες της φάσης των «16», ενώ είναι ήδη γνωστό το ένα ζευγάρι των προημιτελικών ανάμεσα στη Βραζιλία (Φράνκα/Σίλβα) και τη Γερμανία (Κόλερ/Λόντβιγκ).
Με χαρακτηριστική άνεση το κινεζικό δίδυμο των Ξι-Ξούε πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Λονδίνο, επικρατώντας με 2-0 σετ. Εκεί τις περιμένουν οι αυστριακές Σβάιγκερ Ντ/Σβάιγκερ Σ.
Σήμερα, Σάββατο διεξάγονται και οι υπόλοιποι τρεις αγώνρες της φάσης των «16», ενώ είναι ήδη γνωστό το ένα ζευγάρι των προημιτελικών ανάμεσα στη Βραζιλία (Φράνκα/Σίλβα) και τη Γερμανία (Κόλερ/Λόντβιγκ).
Την πρόκριση έχουν πάρει και οι ΗΠΑ (Ρός/Κέσι),
Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας:
15:00 Ισπανία (Μπακερίθο/Φερνάντεζ)-Ιταλία (Τσικολάρι/Μενεγκάτι)
20:00 Βραζιλία (Αντονέλι/Ρόκα)-Ρωσία (Κολόκοβα/Σλούκοβα)
23:00 ΗΠΑ (Μέι/Γουόλς)-Ολλανδία (Φαν Ιέρσελ/Κάιζερ)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ


