Πήρε την εγγυητική η ΑΕΚ, συνεχίζεται το θρίλερ
Μετά την ασφαλιστική ενημερότητα, η ΑΕΚ εξασφάλισε και την εγγυητική τραπέζης και είναι πλέον έτοιμη να παρουσιάσει την Παρασκευή τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ.
Μετά την ασφαλιστική ενημερότητα, η ΑΕΚ εξασφάλισε και την εγγυητική τραπέζης και είναι πλέον έτοιμη να παρουσιάσει την Παρασκευή τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ.
Μπορεί η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να μην έχει πάρει ακόμα την φορολογική ενημερότητα, ωστόσο οι προσωπικές επαφές και εγγυήσεις που έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος έπεισαν την τράπεζα και μετά από περίπου 8 ώρες ο στόχος επετεύχθη.
Το… θρίλερ για τη φορολογική ενημερότητα δεν έχει ακόμη τελειώσει καθώς χρειάζεται να εξασφαλιστεί μέσω υπουργικής απόφασης, όμως τα μηνύματα πλέον είναι άκρως θετικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς
- Κομισιόν: Δεν έχουμε άμεση έλλειψη καυσίμων – Η ανησυχία επικεντρώνεται στην επάρκεια για τα αεροσκάφη
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη




