Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με δύο και… πάει για Χαραλαμπίδη
Σε συμφωνία συνεργασίας για τη νέα σεζόν με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (2.03, 29 ετών) και τον Γιώργο Θεοδωράκο (1.98, 24 ετών) κατέληξε την Δευτέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αμφότεροι οι παίκτες, που ήταν συμπαίκτες την περυσινή περίοδο στους Ικάρους Σερρών, αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους την Τετάρτη (25/7). Συζήτηση από τους διοικούντες την ΚΑΕ έγινε και για τον Κώστα Χαραλαμπίδη.
Σε συμφωνία συνεργασίας για τη νέα σεζόν με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (2.03, 29 ετών) και τον Γιώργο Θεοδωράκο (1.98, 24 ετών) κατέληξε την Δευτέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αμφότεροι οι παίκτες, που ήταν συμπαίκτες την περυσινή περίοδο στους Ικάρους Σερρών, αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους την Τετάρτη (25/7).
Ο πρώτος θήτευσε σε Περιστέρι και ΚΑΟΔ, με τους οποίους γεύτηκε τη χαρά της ανόδου στην Α1. Ανάλογο βίωμα έχει και ο δεύτερος από την προπέρσινη συνεργασία του με το Ρέθυμνο.
Συζήτηση από τους διοικούντες την ΚΑΕ έγινε και για τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο 36χρονος γκαρντ δεν είναι αρνητικός στην προοπτική συνεργασίας με τον «Δικέφαλο», ωστόσο, ζήτησε λίγο ακόμη χρόνο για να απαντήσει οριστικά στην πρόταση που έχει στα χέρια του από την ομάδα. Αίτημα που έγινε δεκτό από τους «ασπρόμαυρους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
