Οι διεθνείς μπήκαν στην προπόνηση του ΟΣΦΠ
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Αυστρία την Τρίτη και την Τετάρτη ο Λεονάντο Ζαρντίμ είχε την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών, Τοροσίδη, Μήτρογλου, Μανιάτη, Χολέμπας και Φετφατζίδη.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Αυστρία την Τρίτη και την Τετάρτη ο Λεονάντο Ζαρντίμ είχε την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών, Τοροσίδη, Μήτρογλου, Μανιάτη, Χολέμπας και Φετφατζίδη.
Η προπόνηση άρχισε με προθέρμανση και εν συνεχεία οι παίκτες της ομάδας μας δούλεψαν πολύ με την μπάλα στα πόδια τους. Χωρισμένοι σε γκρουπ, έκαναν διαφορετικές ασκήσεις, επάνω στην τεχνική, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.
Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε και διπλό. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, τους «κόκκινους» και τους «μπλε» και έπαιξαν δίτερμα σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου. Σε αυτό συμμετείχαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ οι «κόκκινοι» νίκησαν 1-0 με γκολ του Βλαχοδήμου.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διατάσεις για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ οι πέντε διεθνείς συνέχισαν ελαφρύ τρέξιμο, μαζί με τον Χρήστο Μουρίκη.
Οι Κέβιν Μιραλάς, Νταβίδ Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν. Ο Γιάννης Ζαραδούκας και ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 8:30, ενώ την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν και το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής



