Ο Νέμο, το ψάρι-κλόουν της Pixar, επιστρέφει σε νέες περιπέτειες
Για πολλούς κινηματογραφόφιλους είναι ίσως η καλύτερη ταινία της Pixar. Κι αυτό γιατί έχει τα πάντα: χιούμορ, τρυφερότητα, χαρακτήρες, υπόθεση. Το Ψάχνοντας τον Νέμο κατέκτησε κοινό και κριτικούς και τώρα επιστρέφει.
Για πολλούς κινηματογραφόφιλους είναι ίσως η καλύτερη ταινία της Pixar. Κι αυτό γιατί έχει τα πάντα: χιούμορ, τρυφερότητα, χαρακτήρες, υπόθεση. Το Ψάχνοντας τον Νέμο κατέκτησε κοινό και κριτικούς και τώρα επιστρέφει.
Αυτό δήλωσε ο σκηνοθέτης Άντριου Στάντον, ο οποίος θα σκηνοθετήσει το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας της Pixar.
Στην πρώτη ταινία ο μπαμπάς του άτακτου Νέμο διέσχισε έναν ωκεανό για να τον βρει. Στη δεύτερη ταινία οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν τους αγαπημένους τους ήρωες: τον υπερπροστατευτικό μπαμπά Μάρλιν και την ξεχασιάρα Ντόρι.
Δεν είναι η πρώτη ταινία της Pixar που επιστρέφει σε μια παλιότερη επιτυχία: η εταιρεία κινουμένων σχεδίων έχει κάνει τρεις ταινίες με ήρωες τον Μπαζ και τον Γούντι (από το Toy Story), ένα σίκουελ του Cars, ενώ ετοιμάζει τη συνέχεια του Monsters Inc.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία


