Οι Γερμανίδες έβγαλαν νοκ-άουτ Σαραπόβα και Κλάιστερς
Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρία Σαραπόβα στο εφετινό τουρνουά Γουίμπλεντον και υπεύθυνη για αυτό ήταν η Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι. Υπό το βλέμμα του Γερμανού σταρ του NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι η 22χρονη δεξιόχειρας απέκλεισε τη Ρωσίδα σταρ επικρατώντας με 6-4, 6-3 και πήρε την πρόκριση στην οκτάδα του λονδρέζικου τουρνουά του Γκραν Σλαμ. Αποκλεισμός σοκ και για την Κιμ Κλάιστερς, η οποία ηττήθηκε κατά κράτος από την επίσης Γερμανίδα Άνγκελικ Κέρμπερ με 6-1, 6-1!
Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρία Σαραπόβα στο εφετινό τουρνουά Γουίμπλεντον και υπεύθυνη για αυτό ήταν η Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι. Υπό το βλέμμα του Γερμανού σταρ του NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι η 22χρονη δεξιόχειρας απέκλεισε τη Ρωσίδα σταρ επικρατώντας με 6-4, 6-3 και πήρε την πρόκριση στην οκτάδα του λονδρέζικου τουρνουά του Γκραν Σλαμ.
Αποκλεισμός σοκ και για την Κιμ Κλάιστερς, η οποία ηττήθηκε κατά κράτος από την επίσης Γερμανίδα Άνγκελικ Κέρμπερ με 6-1, 6-1!
Η Σερίνα Γουίλιαμς νίκησε 6-1, 2-6, 7-5 την Γιαροσλάβα Σβέντοβα από το Καζακστάν, ενώ η κάτοχος του τίτλου, Πέτρα Κβίτοβα έχασε το πρώτο σετ από τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε, ωστόσο συνήλθε και πήρε τα δύο επόμενα με 7-5, 6-1. Η Ταμίρα Πάστσεκ που έθεσε εκτός τουρνουά την Κάρολαϊν Βοζνιάκι πέρασε στις «8» μετά τη νίκη τηε με 6-2, 6-2 επί της Ιταλίδας Ρομπέρτα Βίντσκι.
Το Νο3 του ταμπλό, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα που είναι εξαιρετική στο χορτάρι διέκοψε το αήττητο των έξι νικών της πρωτοεμφανιζόμενης Ιταλίας, Καμίλα Γκιόργκι, επικρατώντας με 6-2, 6-3.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις

