Τα μπαλκόνια της Αθήνας αποκαλύπτονται στην CAMP
Οι atenistas κάλεσαν τους Αθηναίους να βγουν στην πόλη και να φωτογραφίσουν τα μπαλκόνια της πρωτεύουσας. Εκατοντάδες οι συμμετοχές που έλαβαν και 100 είναι αυτές που επιλέχθηκαν και δημιούργησαν την έκθεση φωτογραφίας «Μπαλκόνια της Αθήνας». Τις 100 καλύτερες φωτογραφίες με μπαλκόνια της πόλης μπορεί κανείς να δει στην γκαλερί CAMP στην πλατεία Κοτζιά (Απέλλου 2), αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι atenistas κάλεσαν τους Αθηναίους να βγουν στην πόλη και να φωτογραφίσουν τα μπαλκόνια της πρωτεύουσας.
Εκατοντάδες οι συμμετοχές που έλαβαν και 100 είναι αυτές που επιλέχθηκαν και δημιούργησαν την έκθεση φωτογραφίας «Μπαλκόνια της Αθήνας».
Τις 100 καλύτερες φωτογραφίες με μπαλκόνια της πόλης μπορεί κανείς να δει στην γκαλερί CAMP στην πλατεία Κοτζιά (Απέλλου 2), αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό
Σάββατο 9 Ιουνίου, 17.00-21.00
Κυριακή 10 Ιουνίου, 14.00-21.00
Υπάρχει και διαγωνισμός, στον οποίο τις δύο πρώτες θέσεις θα καταλάβουν οι φωτογραφίες που επέλεξε κριτική επιτροπή, ενώ τον τρίτο νικητή θα τον επιλέξει το κοινό ψηφίζοντας.
Επίσης, διοργανώνεται Dj set από την DjNua και live συναυλία από τον Τζορτζ Γκαουντί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά



