Πρωταθλητές Ευρώπης για πέμπτη συνεχή χρονιά οι Τριγκώνης-Πασχαλίδης
Τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης, στα σκάφη τύπου Tornado, για 5η συνεχή χρονιά, κατέκτησαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης!
Τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης, στα σκάφη τύπου Tornado, για 5η συνεχή χρονιά, κατέκτησαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης!
Το ξεκίνημα των Ελλήνων ιστιοπλόων στη διοργάνωση της Ολλανδίας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, στην πορεία όμως, βρήκαν τον καλό τους εαυτό και μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.
Εντυπωσιακοί ήταν και οι Νίκος Μαύρος και Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 40χρονο που κατείχε χειροβομβίδα και εξοπλισμό της ΕΛ.ΑΣ – Δήλωνε στρατιωτικός
- «Βουνό» τα προβλήματα για τον Γκαγκάτση στην ΕΠΟ
- Μικρολίμανο: Δίκτυο υποστήριξης και σχέδια για «χτύπημα» ψάχνουν οι Αρχές πίσω από τον διαβόητο «Τίτι»
- Γιαννακόπουλος: «Καταλαβαίνω απόλυτα τη δυναμική της στιγμής, όμως δεν σημαίνει οτι ξαναγράφεται η ιστορία»
- Τσουκαλάς: Το δίλημμα Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκης είναι το δίλημμα μεταξύ της Ελλάδας των λίγων που πλουτίζουν και των πολλών που δεινοπαθούν
- Σοκαριστικό τροχαίο με έναν νεκρό στη Ζαχάρω – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα

