Την Παρασκευή θα έδινε την οριστική απάντησή του στον Ολυμπιακό ο Όλοφ Μέλμπεργκ, αλλά όπως διεμήνυσε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, θα χρειαστεί λίγες ημέρες ακόμα για να σκεφτεί την προοπτική παραμονής του στο Λιμάνι. Έτσι, ο Μέλμπεργκ θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά την προσεχή Δευτέρα στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σουηδός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και αυτό τον έφερε πίσω στις σκέψεις και τις… συζητήσεις με τον μάνατζερ του και πιθανές άλλες προτάσεις για το μέλλον του.

Πάντως, στο Λιμάνι, γνωρίζουν ότι αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι ο Μέλμπεργκ δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά του Ολυμπιακού με μειωμένες αποδοχές και ίσως θέλει από την πλευρά του να κάνει κάποιου είδους… παζάρι με ομάδα του εξωτερικού με καλύτερες ετήσιες οικονομικές απολαβές, αφού αυτό ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ