Εκτός αποστολής Παναθηναϊκού ο Κουίνσι
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση των πλέι-οφ με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο Περιστερίου.
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση των πλέι-οφ με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο Περιστερίου.
Ο Κουίνσι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στις δεξιό δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποχρεώθηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Ρούντολφ (έκαναν θεραπεία) και Σεϊταρίδης (ατομικό).
Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» θα έχει στη διάθεσή του τους Κοτσόλη, Καρνέζη, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Βιτόλο, Νίνη, Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Μαυρία, Κλέιτον, Λαγό, Τοτσέ και Πετρόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν
- Σοκαριστικό τροχαίο έξω από την Αμφίκλεια – Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧ
- Αγρότες στο in: «Μας δίνουν συνεχώς υποσχέσεις – Αν τους αφήσουμε, θα μας τελειώσουν»




