Κάρολ, Φουστέρ και Ντιόγκο στην «ερυθρόλευκη» αποστολή
Με τους Κάρολ, Φουστέρ και Ντιόγκο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Μέταλιστ την Πέμπτη (22:05), με σκοπό να υπερασπιστεί τη νίκη του με 1-0 στον πρώτο αγώνα της Ουκρανίας και να προκριθεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Europa League.
Με τους Κάρολ, Φουστέρ και Ντιόγκο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Μέταλιστ την Πέμπτη (22:05), με σκοπό να υπερασπιστεί τη νίκη του με 1-0 στον πρώτο αγώνα της Ουκρανίας και να προκριθεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Europa League.
Οι δύο πρώτοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και γυμνάστηκαν κανονικά την Τετάρτη, ενώ ο Βραζιλιάνος συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή ευρωπαϊκού αγώνα καθώς έληξε η τιμωρία του.
Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μόνχε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, που έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική. Στην αποστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπερίλαβε 18 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ντιόγκο.
Οι εκτός αποστολής Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης και Μόνχε, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική

