O Ολυμπιακός πέρασε από τη Ρόδο, ο ΠΑΟ λύγισε την Καβάλα
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και τελικά πήρε τη νίκη με 78-64 στο Βενετόκλειο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός λύγισε την Καβάλα κερδίζοντας 93-71 στο ΟΑΚΑ. Τρίτος ο Πανιώνιος με τον περίπατο... 97-57 απέναντι στο καταδικασμένο Μαρούσι. «Διπλό» σωτηρίας για τον Ηλυσιακό με 65-60 μέσα στο Περιστέρι. Νίκη με Χαραλαμπίδη για τον ΚΑΟΔ 84-80 επί του Ίκαρου Καλλιθέας. Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 81-71 στο «ντέρμπι της 6άδας».
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και τελικά πήρε τη νίκη με 78-64 στο Βενετόκλειο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός λύγισε την Καβάλα κερδίζοντας 93-71 στο ΟΑΚΑ. Τρίτος ο Πανιώνιος με τον περίπατο… 97-57 απέναντι στο καταδικασμένο Μαρούσι.
«Διπλό» σωτηρίας για τον Ηλυσιακό με 65-60 μέσα στο Περιστέρι.
Νίκη με Χαραλαμπίδη για τον ΚΑΟΔ 84-80 επί του Ίκαρου Καλλιθέας.
Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 81-71 στο «ντέρμπι της 6άδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


