Την ιστοσελίδα της CIA «εξολόθρευσαν» οι Anonymous
Στόχος των Αnonymous έγινε η ιστοσελίδα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) με αποτέλεσμα να τεθεί την Παρασκευή εκτός λειτουργίας. «CIA Tango Down» έγραψε ένα μέλος των Anonymous στο λογαριασμό που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα στο Twitter. Η έκφραση «Tango Down» σημαίνει στη διάλεκτο των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού ότι «εξολοθρεύτηκε ο εχθρός».
Στόχος των Αnonymous έγινε η ιστοσελίδα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) με αποτέλεσμα να τεθεί την Παρασκευή εκτός λειτουργίας.
«CIA Tango Down» έγραψε ένα μέλος των Anonymous στο λογαριασμό που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα στο Twitter. Η έκφραση «Tango Down» σημαίνει στη διάλεκτο των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού ότι «εξολοθρεύτηκε ο εχθρός». Οι Anonymous δεν έδωσαν καμία περαιτέρω πληροφορία.
Εκπρόσωπος της CIA, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε πως «ερευνούμε τις πληροφορίες».
Την Παρασκευή, οι Anonymous ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν και στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου των Ορυχείων του Μεξικού.
Τον Ιανουάριο οι Anonymous είχαν επιτεθεί στους ιστότοπους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI ως αντίποινα για το κλείσιμο από τις αρχές του ιστότοπου Megaupload, ο οποίος κατηγορείται για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.
Οι Anonymous δεν εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στον ιστότοπο της CIA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός




