Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της Παναχαϊκής
Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Παναχαϊκής, του Μακεδονικού και της Ρόδου για οφειλές αποφάσισε την Πέμπτη 15/12 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Έτσι, οι Πατρινοί θα πρέπει πλέον να καταθέσουν νέα εγγυητική ίση με το 10% του προϋπολογισμού τους, εντός 15 ημερών.
Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Παναχαϊκής, του Μακεδονικού και της Ρόδου για οφειλές αποφάσισε την Πέμπτη 15/12 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Έτσι, οι Πατρινοί θα πρέπει πλέον να καταθέσουν νέα εγγυητική ίση με το 10% του προϋπολογισμού τους, εντός 15 ημερών.
Επίσης, χορηγήθηκε άδεια στον Ιωάννη Τόλιο για την κατοχή του 95% των μετοχών του Οικονόμου και σε διάφορες εταιρείες για τις μετοχές του Πλατανιά.
Οι αποφάσεις της ΕΕΑ:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε:
» 1. Την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των ΠΑΕ:
» Παναχαϊκή, για οφειλή προς την εταιρία Θανόπουλος ΑΕ.
» Μακεδονικός, για οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, Χασομέρη, Χασάνογλου, Κοσμίδη, Μιλκούδη.
» Ρόδος, για οφειλές στους ποδοσφαιριστές, Σωτήρχου, Αμπελά, Καντιμοίρη, Κακλαμάνο.
» 2. Χορηγήθηκε άδεια για κατοχή ποσοστού 99%, του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Οικονόμος, στον Ιωάννη Τόλιο.
» 3. Χορηγήθηκε άδεια κατοχής του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Πλατανιάς στους: Αδελφοί Σμυρλάκη Ο.Ε., Ένωση Τραίνων Δ-Κ Α.Ε., Εργομπετόν ΑΒΕΤΕ, Κοκολοδημητράκης Α.Ε., Κρομμυδάκης Α.Ε. (10%), Μπουλταδάκης Γ-Ν Α.Ε., Παπασηφάκη-Κανατάκη Ο.Ε. Πόρτο Πλατανιάς Α.Ε. 11,11%, Τζωρτζάκης Ε. και ΣΙΑ Ε.Ε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ
- Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα και εκείνος συμφώνησε
- Το «αστείο» Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ που «πάγωσε» την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ολυμπιακός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια με ΑΕΛ, έμειναν ελάχιστα
- Η σχέση Τραμπ – Πούτιν με φόντο το Ιράν και οι ανησυχίες της Ευρώπης για την Ουκρανία
- Δημοσκόπηση: ο πόλεμος αυξάνει τη συσπείρωση της ΝΔ, ακρίβεια και υποκλοπές τη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση



